Dit ben ik!

Ik ben Heidi! En nadat ik bijna 20 jaar bij een stoffenwinkel heb gewerkt ben ik mijn grote hobby (naaien) door gaan zetten in mijn eigen bedrijfje, mijn eigen atelier! Sinds 2017 🌟

Met veel liefde en plezier maak ik van alles, maar het leukste vindt ik te werken met bonte kleuren en opvallende patronen.

Nadat ik mijn eerste verzwaringsdeken had gemaakt en de dankbare reactie erop wist ik dat ik dit heel graag meer wilde doen. Ik wil graag de prijs laag houden, zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Ik ga voor je op zoek als je speciale wensen hebt, kleuren of patronen, stoffen kan ik bewerken en bedrukken, of eventueel zelfs borduren. 

Naast het naaiwerk heb ik ook veel plezier in het bedrukken en borduren van kleding. Bedrijfskleding in grote hoeveelheden of enkele stuks privé textiel, het kan allemaal. Met gemak maak ik de mooiste creaties voor je!

En dan ook erg leuk, de kussensets voor de kinderstoelen! Omdat ik in deze branche heel veel bonte en opvallende stofjes kan gebruiken heb ik met veel passie een grote voorraad stoffen opgebouwd, voor elk wat wils. En voor €10 extra kan ik bijna elke stof van een permanente coating voorzien. Zodat je de kussenset gemakkelijk met een natte doek af kan nemen, mocht er op geknoeid worden.

 

Kijk maar eens rond op mijn site! En als je iets speciaals zoekt, stuur me dan gerust een bericht, ik sta met plezier voor je klaar!

 

Je kunt me ook thuis bezoeken, mij atelier is aan huis. Even een berichtje van tevoren graag. Het adres is Goormatenweg 19 in Overdinkel 

0683603978

heidi.bakker@gmail.com

 

Hartelijke groeten, 

Heidi Bakker 

Heidi's 

Kvk 72960248

Btwnr NL104085836B01